Kleding

Deze schoenen ga je het aankomende jaar overal op straat zien!

Sneakers, sandalen, pumps, espadrilles, en badslippers: zoveel schoenen, en maar twee voeten. Het is ongelooflijk bijzonder hoeveel schoensoorten er eigenlijk zijn, als je bedenkt dat je maar twee voeten hebt waarmee je schoenen kan dragen. Gelukkig kan je elke dag voor een ander schoentje kiezen, om je leven een beetje afwisselend te houden. De schoen die je aanhebt heeft, waarschijnlijk zonder dat je dit doorhebt, flink wat impact op jouw humeur. Als je schoenen draagt die helemaal niet lekker zitten, dan ben je een stuk chagrijniger dan wanneer het voelt alsof je op wolkjes loopt. Het is dus verstandig niet lukraak een paar schoenen op het internet te bestellen, maar je echt te verdiepen in de schoen door alle bijgevoegde informatie nauwkeurig te lezen zoals de maat, het materiaal en het productieproces. Op deze manier ben je je bewust waarmee jij de straat op stapt, en deze kennis kan je vervolgens uitstralen naar de buitenwereld. Een dame die weet wat ze draagt, dat is enorm aantrekkelijk. Maar, welke schoenen zijn nou echt helemaal on trend? Dat lees je hier!

Stoere cowboyboots

Op de catwalk zie je niets anders meer: de western dames cowboylaars is terug van weggeweest. Een witte stralende cowboyboot voor onder een zwart denim jurkje, dat is een combinatie waar je ongetwijfeld de show mee gaat stelen. Op deze manier wordt dat formele jurkje een stuk speelser. Met je schoenen kan je dus een jurkje een totaal andere uitstraling geven: dat is de invloed van schoenen. Je merkt het gelijk!

Sandalen met straps

Zeg gedag tegen schoenen die afzakken of niet perfect op je voet aansluiten: deze sandalen die je strak trekt met straps zitten als een huis. De straps bind je om je onderbenen vast en dit is een erg interessant effect. Je moet wel oppassen dat je niet te veel in de zon gaat zitten, omdat je wellicht afdrukken op je benen gaat krijgen. Dat is een heel vreemd patroon op je onderbenen, dat wil je echt niet! Gelukkig zijn de schoenen het meest geschikt voor een luxe diner in de avond, en dan is de zon grotendeels al verdwenen. Een waar succes!

Retro chunky sneakers

De schoen die opgestaan is uit de dood, is de All Star. Deze sneaker is heel nostalgisch en het lijkt een beetje of je terug in de tijd bent gegaan, maar dat maakt het juist zo leuk. Deze retro en vintage sneaker is helemaal het einde, zeker onder een straight leg jeans. Op deze manier duik je de geschiedenis in. Dat is pas echt een feestje!

Comments are closed.