Trends

Deze trends voor in huis wil je niet missen!

Oost, west, thuis, best. Dit credo heeft voor de meeste mensen alle waarheid in zich dan het maar kan. Op reis gaan of bij iemand logeren is leuk voor een paar dagen, maar na een tijdje ga je toch je eigen woning missen die van alle gemakken voorzien is. Je weet precies waar alles staat en hoe je je wasmachine het beste kan volstoppen met was, dat kan je van een vakantiehuisje niet zeggen. Echter zal het interieur van je huis je op een gegeven moment gaan vervelen, althans dit geldt voor veel mensen. Ze willen hun huis een metamorfose geven door nieuwe accessoires toe te voegen en de laatste trends te volgen. Het hoeft immers helemaal niet zo moeilijk te zijn als je op de hoogte bent van de laatste trends voor in huis. Maar, wat zijn die laatste trends precies op het gebied van wonen? Dat lees je hier. Voor je het weet is jouw huisje weer spiksplinternieuw!

Een industrieel interieur

Een stijl die weer helemaal terugkomt, is de industriële stijl. Het lijkt op deze manier of jouw huis net verbouwd is en dat alles nog een beetje moet worden gepolijst en geschuurd. Deze ruigere stijl zorgt ervoor dat jouw woning wat meer karakter krijgt. Een huis waarin alle woonaccessoires perfect op elkaar zijn afgesteld en in uiterst goede staat verkeren, is enorm saai. Een interieur met een robuuste kast of een bijzettafel dat al meerdere generaties meegaat, dat leeft en spreekt. Op deze manier is jouw huis geen dertien in een dozijn huis, maar een uniek exemplaar in de straat. Dat wil toch iedereen?!

Het materiaal hout

Het materiaal hout is tevens een comeback aan het maken. Dit past ook heel goed bij een industrieel interieur waarin alles wat organischer en ruiger is dan normaal. Hout is bovendien een materiaalsoort dat biologisch kan worden geproduceerd en is niet al te belastend voor het milieu, wel zo’n prettige gedachte! Bamboe, rotan of toch eikenhout: er zijn zoveel soorten dat je zelf kan kiezen welke houtsoort het beste bij jouw huis en smaak past. Je kan er meespelen door meerdere houtsoorten te laten terugkomen, of slechts voor een vaste houtsoort te kiezen om zo een compleet plaatje te creëren met je nieuwe houten dressoir.

Warme kleuren

Het kleurenpallet waar veel mensen voor zullen kiezen, zijn de warme kleuren. Een roestbruine kleur of toch een bordeauxrode kleur, het kan allemaal. Deze aardse tinten passen perfect bij de herfst, aangezien dit seizoen wordt gekenmerkt door vallende blaadjes in deze bruintinten. Een fluwelen dekbed in een beigetint, of toch een vloerkleed met een prachtige paisleyprint in een van deze warme kleuren: de keuze is aan jou!

Comments are closed.