Trends

Jouw huis is om door een ringetje te halen dankzij deze interieurtrends!

Het inrichten van je huis is een flink karwei. Duizenden bouwmarkten en woonwinkels verder, ben je hoogstwaarschijnlijk nog steeds niet helemaal tevreden en wil je het liefst weer van voor af aan beginnen. Dat schiet niet op zo. Het is veel slimmer om je van tevoren goed in te lezen in alle mogelijkheden en alle stijlen die er bestaan, zodat jouw interieur goed bij jouw smaak en persoonlijkheid past. Zo verklein je de kans dat je uiteindelijk de plank misslaat. Dit zie je natuurlijk pas wanneer alles is gekocht, in elkaar is gezet en is geverfd. Als je dan niet blij bent met het eindresultaat, is dit onwijs zonde. Check dus van tevoren de trends die er op het gebied van interieur op dat moment heersen, zodat je de kans op succes vergroot! Om het jou gemakkelijk te maken, staan hieronder een aantal interieurtrends! Doe er vooral je voordeel mee en maak er een waar paleisje van bij jou thuis!

Simpel en steady

Een nieuwe stijl is geboren: simpel en steady. Je zorgt ervoor dat jouw huis niet te druk wordt qua kleuren en objecten, maar je houdt het stabiel en rustig. Op deze manier bevordert dit ook jouw mentale staat. Ook in je hoofd wordt het een stuk rustiger als je merkt dat er niet te veel poespas in je huis staat. Je hoeft niet alle ballen meer in de lucht te houden, geef je gewoon over en laat alles even bezinken. Het waren heftige jaren, nu is het tijd om jezelf op nummer 1 te zetten. Kies voor warme kleuren zoals bruin of rood, en houd dit warme gevoel vast door bijvoorbeeld een schapenkleed op de grond te leggen.

Terug naar de natuur

We moeten proberen onze natuur te beschermen tegen alle uitlaatgassen en alle andere schadelijke stoffen. Het klimaat en het milieu staan hoog in het vaandel, en we proberen met z’n allen een steentje bij te dragen om zo duurzaam mogelijk te leven. Pak de fiets in plaats van de trein, eet zo min mogelijk vlees en koop vooral tweedehands. Deze trend heeft ook de architectuur bereikt. Een trend die we veel gaan zien is daardoor ook een aardse stijl. Kies voor linnen en andere duurzame materialen (zoals rotan of riet) om te laten zien dat jij je inzet voor het milieu en hier ook de nodige aandacht aan schenkt. Groene tinten komen terug in deze stijl in de vorm van kamerplanten of meubels. Kies een prachtige velvet stoel in een smaragdgroene kleur als een echte eyecatcher bij jou thuis. Kies voor een prachtig bladerenpatroon voor op je behang om de jungle bij jou in huis te halen. Een geweldig gezicht!

Comments are closed.