Webshops

Het sanitair bepaalt voor een enorm groot deel de sfeer van de ruimte

De badkamer en het toilet zijn zonder twijfel de bekendste ruimtes in het huis waar je je persoonlijke smaak goed in terug kunt laten komen. Gelukkig hoeft een ingrijpende verbouwing niet altijd nodig te zijn om de ruimte een leuke metamorfose te geven. Kies simpelweg voor een nieuwe tegel en pak het sanitair goed aan. Het sanitair bepaalt voor een enorm groot deel de sfeer van de ruimte, waardoor je dankzij deze investering een wereld van verschil kunt maken. Redenen genoeg dus om je daar wat verder in te gaan verdiepen. 

Sanitair in het wit zorgt voor een neutrale en een tijdloze uitstraling

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van een toilet en een badkamer in een tijdloze, rustige en serene stijl? Sanitair in het wit zorgt voor een neutrale en een tijdloze uitstraling. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat deze kleur domineert in badkamerwinkels en daardoor dus ook nog steeds de meest gewilde keuze is onder woningbezitters. Sanitair in het wit is ook erg makkelijk te combineren met vrijwel iedere wastafelmeubel en tegels in iedere denkbare kleur. Hierdoor weet je altijd zeker dat je de plank niet mis gaat slaan en dat de badkamer haast uit een woonmagazine lijkt te komen.  

Er zijn tal van uitgesproken designs, zoals sanitair in het zwart of kranen in een rosé kleur

Geef je liever een unieke twist aan de badkamer? En kan het kleinste kamertje in huis volgens jou niet gek genoeg zijn? Er zijn vandaag de dag gelukkig ook tal van uitgesproken designs, zoals sanitair in het zwart of kranen in een rosé kleur. Als je gaat voor een meer uitgesproken ontwerp, is het aan te raden om de kleur van de tegels, de print of de afmeting van tegels net even wat rustiger te houden. Deze perfecte balans zorgt er namelijk voor dat je geniet van een heerlijke mini-oase, waar je even helemaal tot rust kunt komen. 

Tip! Zorg voor eenheid in de woning door het sanitair in de badkamer en het toilet te matchen

Tip! Zorg voor eenheid in de woning door het sanitair in de badkamer en het toilet te matchen. Naast dat deze kracht van herhaling voor rust in de woning zorgt, kan het ook beter werken voor potentiële kopers als je jouw woning in de verkoop gaat zetten. Kun je niet wachten om deze ruimtes goed aan te pakken? Verdiep je gerust eens een keertje in alle stijlen door online de nodige dosis inspiratie op te doen.

Comments are closed.